Alle bestellingen in november en december kan je tot 31 januari 2024 retourneren. Koop dus nu al jouw sinterklaas- en kerstcadeau!

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.  Meld je retournering aan via het aanmeldformulier binnen 16 dagen na het ontvangen van je bestelling. Vervolgens heb je nog 14 dagen om het pakket retour te sturen. Indien je je complete bestelling retourneert, krijgt je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, zodra wij jouw retourzending in goede orde ontvangen hebben. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Retourneren kan op de volgende manier:

  • Meld je retournering aan via ons aanmeldformulier
  • Stuur je pakket terug in de originele verzenddoos (of een andere doos)
  • Voeg een briefje toe met daarop je bestelnummer en naam- en adresgegevens
  • Ga naar een DHL of Post NL verzendpunt en verstuur het pakket naar het volgende retouradres:
    Minibuild
    Joliotplaats 23
    3069 JJ Rotterdam

Terugbetaling

Op het moment dat we je bestelling retour hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het door jou betaalde bedrag wordt bijgeschreven op je bankrekening. Dit doen wij zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van je retour, mits we de artikelen ontvangen hebben in de staat waarin ze aan je zijn geleverd. Stuur je minder artikelen retour dan je besteld hebt? Dan wordt het bedrag van jouw bestelling opnieuw berekend en ontvang je het geld dat je voor het aantal artikelen dat je retour gestuurd hebt betaald, terug. De terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalwijze als je gebruikt hebt om de bestelling te betalen.

Vragen?

Bel voor al je vragen met onze klantenservice via (+31) 085 – 401 1533. Of stuur een mail naar klantenservice@minibuild.nl.