Pokémon

Pokémon

Pokémon. Gotta catch ’em all!

Wie is er niet groot geworden met deze legendarische zin? Met vele spellen, een animé die al jaren op tv te zien is, diverse films en vele spin-offs is Pokémon misschien wel een van de populairste game-franchises aller tijden. Wat veel mensen niet weten is dat Pokémon begon als spel op de Nintendo Gameboy en later pas als animé op tv. Als groot fan van deze franchise plaatsen wij deze categorie daarom ook onder de categorie games in plaats van Film & TV.

De Pokémon miniblock bouwsets zijn verkrijgbaar in diverse maten. Er zijn veel klein miniaturen beschikbaar, maar ook grote bouwwerken waar je uren bouwplezier aan kunt beleven. De meest populaire karakters van de games en animé zijn bijna in alle formaten verkrijgbaar via onze website. Hiermee kan je zelf bepalen welk formaat jij het liefst bouwt.

De meeste miniaturen tot 500 bouwstenen zijn gemakkelijk als decoratie te plaatsen op een bureau, in huis of in jouw gameroom. De Pokémon miniblock bouwsets zijn een onmisbare toevoeging aan de verzameling van iedere fan.

Kies jouw favoriete miniaturen uit onze uitgebreide collectie om de grootste miniblocks master te worden. Gotta build ’em all!