Disclaimer

Uw gebruik van deze website en de informatie beschikbaar op deze website is onderhevig aan de navolgende voorwaarden.

Eigendom – Deze website is eigendom van, en wordt onderhouden en geëxploiteerd door Minibuild. Deze website is gemaakt voor u ter informatie, educatie, entertainment en communicatie. Deze website, en alle waarneembare onderdelen, inclusief maar niet uitsluitend, tekst, afbeeldingen en audio, zijn auteursrechtelijke beschermd. Alle rechten zijn voorbehouden aan Minibuild.

Beperking voor gebruik – Deze website staat u ter beschikking voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Het is u niet toegestaan een gedeelte van deze website, op welke wijze dan ook, te kopiëren, reproduceren, publiceren, distribueren, verzenden of aan te passen.

Disclaimer – Minibuild verklaart of garandeert niet dat de content (tekst en afbeelding) op deze site accuraat, betrouwbaar of compleet is. Minibuild garandeert niet dat de server waarop de website staat vrij is van computervirussen.

Beperking van de aansprakelijkheid – Minibuild is niet aansprakelijk voor alle schade, inclusief maar niet uitsluitend, bijzondere schade of gevolgschade, voortvloeiende uit uw toegang tot, of de onmogelijkheid om toegang te krijgen tot deze website, of uw gebruik van, en het vertrouwen op deze website. Minibuild heeft geen verplichting om de website of content op de website actueel te houden. Minibuild is niet aansprakelijk voor uw gebruik van andere websites die u kunt bezoeken via links vanaf deze website. Deze links en andere bronnen worden slechts louter als service aan het internettende publiek ter beschikking gesteld. Deze links en andere bronnen mogen nimmer worden opgevat als een aanprijzing of samenwerking van Minibuild.

Overig – Minibuild is elk moment gerechtigd: (1) deze disclaimer aan te passen, (2) postings te monitoren of te verwijderen, en (3) de beschikbaarheid van de website tot nadere orde op te schorten.

 

ALS U NIET AKKOORD KUNT GAAN MET DEZE DISCLAIMER RADEN WIJ U AAN DEZE WEBSITE NIET TE GEBRUIKEN.